Oogmeting

Voor een oogmeting bent u bij Schmidt Optiek aan het juiste adres. Of het nu gaat om klachten voor veraf of nabij of voor computer afstand, onze specialisten kunnen met de meest geavanceerde apparatuur uw ogen uitgebreid testen.

De oogmetingen wordt bij Schmidt Optiek uitgevoerd door een gediplomeerd opticien, waarbij de exacte brilsterkte of correctie wordt bepaald. Als eerste maken wij een Quickscan met een autorefractor, deze geeft een eerste indicatie van de verte sterkte.  Daarna wordt  de oogdruk gemeten met een tonometer. Dan wordt de samenwerking van de ogen en de gezichtsscherpte van de ogen gecontroleerd. Om deze meting secuur te kunnen uitvoeren zal de opticien u een aantal vragen stellen.
Oogmeting

Mocht er aanleiding zijn voor verder onderzoek dan zullen wij u doorverwijzen naar een oogarts. Schmidt Optiek werkt ook nauw samen met oogartsen van het VU, AMC, Jan van Goyen en de Zonnestraal.

Onze specialisten bij Schmidt Optiek screenen elke oogmeeting op eventuele oogziektes. Als optometrist zijn wij in staat om specifieke oogproblemen te herkennen en daar een passende oplossing bij aan te bieden. Als lid van  Optometristen Vereniging Nederland (OVN) zorgen onze specialisten ervoor continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Geef een reactie